Yemek Tarifi

Balık Yumurtasi Havyar

Hazırlık süresi: 10 dakika
Pişme süresi: 10 dakika
Kaç Kişilik: 4

Vitamin ve mineral deposu olan balık yumurtası özellikle çocukların tüketmesi gereken bir besindir. Tabi ki havyar nasıl yapılır öncelikle bu bilinmelidir. B 12 vitamin eksikliği yaşayanlar için havyar çok faydalı olmaktadır. Peki, balık yumurtası nasıl pişirilir? Bu konuda bilgiye sahip değilseniz eğer sanal dünya size yardımcı olmaktadır. Arama motoruna havyar nasıl pişirilir? Yazılarak bilgi alınabilir.

Temel yağlar bakımından çok çok zengin olan havyar herkes tarafında kolaylıkla yapılabilecek bir yemektir. Balık havyarı nasıl pişirilir mutlaka öğrenilmelidir. Havyar nasıl pişirilir video olarak da izlenebilir. Akşam yemeğinize mezgit havyarı yapabilirsiniz. Havyar yaparak sevdiklerinizin sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz. Balık yumurtaları protein kaynağı olmasından dolayı yorgunluk çekenler için çok iyi gelmektedir. O zaman balık yumurtası tarifi ile tüm hastalıklarınıza şifa bulabilirsiniz.

BALIK YUMURTASI HAVYAR MALZEMELERİ

BALIK YUMURTASI HAVYAR YAPILIŞI

1Satın almış olduğunuz balık yumurtasını bir güzel yıkayın. Suyu süzüldükten sonra yumurtanın üzerinde bulunan zarları çıkartın.

2Geniş bir kabın içine balık yumurtalarını alın.

3Maydanozları minik minik doğrayın.

4Maydanoz, yumurta, tuz, karabiber ve un ile balık yumurtalarını harmanlayın.

5Ocağa tavayı koyun ve içine sıvıyağ ekleyin.

6Kızgın yağın içine çorba kaşığı yardımı ile almış olduğunuz balık yumurtalarını koyun ve her iki tarafını kızartın.

7Kızartmış olduğunuz balık yumurtalarının sunumu da çok önemlidir. Servis tabağına alarak yanına marul koyabilir ya da kuru soğanları halka halka keserek yerleştirebilirsiniz.

8Sağlık açısından bolca faydası bulunan havyarı çok beğeneceksiniz. Afiyet Olsun.

Balık Yumurtasi Havyar Videosu

Özet
Yemek Adı
Balık Yumurtasi Havyar
Yayın Tarihi
Hazırlık Süresi
Pişme Süresi
Toplam Zaman
Puanlama
2.5 Based on 7 Review(s)

Yorumlar